Pensulele Borciani e Bonazzi: traditie si inovatie din 1951

Crearea pensulelor este o poveste despre mâini, unelte, materii prime și pasiune.

O pensulă conține posibilități infinite.
Acesta conține magia loviturii pe hârtie, care dă viață figurii.
Acesta conține detalii ascunse, pentru a dezvălui lumi secrete.
Acesta conține umbra care contrastează lumina, făcând-o și mai vibrantă.
Acesta conține eroarea, care uneori este frustrantă, dar alteori devine punctul de plecare pentru o nouă cale.
Conține după-amiezi productive, seri relaxante, dimineți care tânjesc după cearșaf sau pânză.
O pensulă este formată din peri, virola și mâner, dar conține posibilități infinite.

Conține, de asemenea, pasiunea noastră, cu care vă confecționăm pensulele în fiecare zi de 70 de ani.
Se împlinesc exact 70 de ani, iar astăzi ne sărbătorim aniversarea.

Din 1951, când domnul Borciani și cumnatul său Bonazzi lucrau într-un mic atelier, suntem acum o companie italiană structurată, în care producția tradițională și manuală a fost însoțită de-a lungul anilor de inovație, cercetare și instrumente din ce în ce mai avansate.
Ceea ce nu s-a schimbat niciodată este pasiunea pe care o punem în fiecare zi pentru a face cele mai bune instrumente pentru artiștii noștri.

Și vrem să sărbătorim acest moment alături de voi, mulțumindu-vă pentru că voi dați viață, în fiecare zi, pe hârtie, pe pânză, pensulelor noastre.
Pentru că arta dumneavoastră dă un motiv de existență pasiunii noastre, aceea de a face cele mai bune pensule pentru cei care iubesc să picteze.

Vino cu noi în Borciani și Bonazzi:

Borciani e Bonazzi este specializată în producția de pensule pentru artele plastice de peste o jumătate de secol.

Era anul 1951 când, într-un mic atelier din Emilia, frații Wilma și Arturo Bonazzi au decis să-și înființeze propria afacere după ce au învățat, în anii de ucenicie la maeștrii locali, secretele gesturilor tradiționale, succesiunea lor și capacitatea de a recunoaște cele mai potrivite materiale pentru producția de perii de înaltă calitate.

Wilma s-a căsătorit cu tânărul Borciani, iar uniunea celor două nume de familie a dat naștere brandului care s-a remarcat imediat prin calitatea produselor sale, prin precizia cu care a fost lucrat și prin politețea cu care a răspuns nevoilor profesioniștilor în restaurare și pictură, care s-au adresat fabricii de pensule în căutarea unor instrumente speciale pentru lucrările lor.

Încă și astăzi, ca un ritual aproape magic de repetare a unor gesturi asimilate în timp, grija în selecția materiilor prime combinată cu măiestria niciodată pierdută a producției noastre, realizată în întregime în Italia, poate satisface cei mai exigenți artiști, pictori, lutieri, aurari și restauratori care, de ani de zile, ne-au acordat preferința lor.

Așteptările artiștilor care caută pensule excelente pentru arte plastice fabricate în Italia au fost întotdeauna satisfăcute de pensulele Borciani și Bonazzi.

Calitatea înaltă, cercetarea intensă și inovația aplicată instrumentelor pentru a realiza tehnici de pictură străvechi au fost testate de multe ori cu ajutorul pensulelor noastre.

Istoria sugestivă a fabricii de pensule Borciani e Bonazzi a adus, de fapt, o experiență de atelier care se măsoară și cu intervenții importante asupra monumentelor și operelor de artă din Italia, cum ar fi impunătoarea restaurare a Capelei Sixtine din Roma și prestigioasele școli naționale de restaurare de la Istituto Centrale di Restauro din Roma și Opificio delle Pietre Dure din Florența.

Istoria periilor Borciani și Bonazzi s-a îmbogățit de-a lungul timpului, cultivând împreună cu sufletul vechiului artizan și cercetarea și inovația, propunând produse noi, dar realizate cu grija și măiestria tradițională.

Pensulele pentru pictura Borciani Bonazzi se pot achizitiona din magazinul CraftMall.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.