Pensula acuarela UNICO INFINITO: Designed with artists in mind

Traditia inseamna calitate, iar in arta, traditia, adica acel pachet de informatii primordiale care permit crearea unui produs inovator, mulat pe necesitatile artistilor, este esentiala. Borciani Bonazzi reprezinta traditia in productia de pensule (pensoane cum se mai obisnuieste spune) ce dateaza din 1951.

Ultima lor inovatie, pensulele pentru acuarela UNICO INFINTO din seria 850, sunt excelenta in domeniu, Designed with artists in mind sau Conceput cu artistii îi minte. UNICO INFINITO este o pensulă de acuarelă remarcabilă, născută din fuziunea dintre abordarea noastră tradițională și spiritul de inovație care ii diferențiază.

Perii sunt destul de destul de lati, iar vârful în formă de flacara este extrem de subțire și precis: urma pensulei este determinata de presiunea mâinii, iar pensula este capabilă să păstreze cantitatea potrivită de apă și de culoare la schimbarea tușelor. Legatura este aceeași cu cea a pensulei French Quill Brush, prin urmare, nu există nicio virola metalică, ci o legătură dublă din sârmă de alamă. Mânerul clasic din plastic a fost înlocuit cu unul de cauciuc termocontractabil, care este capabil să se adapteze perfect la diferitele componente. Pensulele INFINITO are mânerele patentate și ergonomice.

Mânerul este pus în valoare de un design de înaltă tehnologie de înfășurare și de suprafața antiderapantă, pe lângă sistemul special anti-rotire. Forma deosebită îl face stabil pe suprafața de lucru, în timp ce materialul utilizat este o rășină neagră foarte rezistentă și de lungă durată. În plus, textura de înaltă tehnologie este antiderapantă și are o senzație plăcută la atingere. Mânerul patentat este bine echilibrat, iar forma sa ergonomică este capabilă să reducă tensiunile asupra articulațiilor mâinilor, datorită diametrului mai mare al părții centrale a mânerului.

Disponibile in 6 marimi, pensulele pentru acuarela UNICO INFINITO se pot achizitiona din magazinul CraftMall.ro, accesand:  https://www.craftmall.ro/pensule-ustensile-pictura/pensule-arta/pensula-acuarela-unico-infinito-seria-850-borciani-bonazzi-p-29747.html

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.