Branduri noi in premiera in Romania prin CraftMall.ro: Vintaj

vintaj

Suntem entuziasmati sa anuntam lansarea in premiera in tara noastra a unui nou brand ale carui minunate produse sunt adorate atat de creatorii de bijuterii, DYI, crafteri si scrapperi din USA si Europa, dar si de clientii acestora care isi doresc un colier, un pandativ, o bratara, o pereche de cercei lucrati manual sau, in general, un produs finit handmade de calitate superioara, realizat din materiale si aliaje “naturale” (precum cuprul si alama), cu un aer distinct vintage, elegant, chic: VINTAJ.

Aparut in urma cu noua ani, in 2005, Vintaj – fondat de trei artiste care si-au unit pasiunea lor pentru designul si arta bijuteriilor – este o sursa nesecata de inspiratie pentru creatorii de bijuterii. Gamele variate de produse, calitatea materialelor, finisarea manuala a acestora, dar si posibilitatea infinita de crea obiecte handmade cu adevarat deosebite, fac din produsele Vintaj un simbol al bunului gust.

Vintaj a proiectat intr-un mod artistic intreaga sa gama de produse conferindu-le un aspect vintage, uzat de trecerea timpului, emuland dramatic invechirea prin procedee unice. Aspectul fiecarui produs este unic, fiind finisat manual si poate fi neuniform.

Pentru inceput, in magazinul Craft Mall veti putea gasi doar gama de blankuri Natural Brass, Artisan Copper si Arte Metal, ideale pentru a confectiona bijuterii handmade (coliere, cercei, bratari lucrate manual), dar pot fi utilizate ca piesa centrala sau de accent creativ nu doar in bijuterii handmade, ci si ca decoratiuni in toate tipurile de proiecte DIY, craft si hobby, felicitari, invitatii, scrapbooking… creativitatea este limita.

Blankurile Vintaj sunt ideale pentru embosare cu matritele Sizzix DecoEtch si DecoEmboss, piesele astfel obtinute putand fi folosite pentru crearea de bijuterii unicat, in proiecte Mixed Media, Alterred Art sau in proiecte de craft si scrapbooking ca ornamente.

Matrita Sizzix DecoEtch - Forgotten TimesMatrita Sizzix DecoEmboss - Dragonfly Pond  Matrita Sizzix DecoEtch - Lowercase Handwriting

 

Produsele Vintaj pot fi combinate cu Melt Art sau cu Ice Resin, iar proiectele astfel create vor fi cu adevarat unice. Pentru mai multe detalii si tutoriale, va invitam sa accesati pagina noastra dedicata din Pinterest: http://www.pinterest.com/craftmall/vintaj/

 

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.