Dispozitive Punch Board pentru creare plicuri, pungi si cutiute, We R Keeping Memories

pachet-punch-bord-we-r-memory-keepers-punch-board-colectie-WR-PK-mDe cele mai multe ori, noile instrumente de craft care apar pe piata ne sunt un real succes si se remarca prin inovatie si simplitate, iar Envelope Punch Board de la We R Keeping Memories nu face exceptie de la aceasta regula. Chiar a fost lansat in 2013 la CHA, la noi in tara a ajuns abia la inceputul anului 2014, Craft Mall fiind primul magazin care a adus pe piata romaneasca acest dispozitiv de creare plicuri si cutiute, pe langa alte produse de la We R.

Cu dispozitivul de creare plicuri si cutiute Envelope Punch Board se pot realiza cu usurinta peste 60 dimensiuni de plicuri diferite si cateva modele de cutii. Prin eliminarea necesitatii de a taia si masura hartia de mai multe ori, Envelope Punch Board  este cel mai usor de utilizat dispozitiv de creare plicuri si cutiute de pe piata. Este suficient sa selectezi dimensiunea dorita a plicului, tai hartia o singura data folosind un trimmer sau o ghilotina, si urmezi grila imprimata pe placa pentru a perfora capetele plicului. In final, faltuiti hartia folosind instrumentul de faltuire din os (bone folder) pe sinele special concepute de pe placa. Pentru un plus de originalitate, rotunjeaza fiecare colt al plicului folosind deschiderea exterioara a perforatorului.

Se poate folosi hartie si carton pana la 220 g/mp si nu este recomandat sa se forteze mecanismul de perforare cu hartii mai groase. De notat ca este necesar sa se ajusteze presiunea de apasare in functie de tipul hartiei folosite. De asemenea, unghiul optim la care se tine instrumentul de faltuire este de 45 grade, in caz cotrar se risca gaurirea hartiei in loc de faltuirea ei. Este recomandat sa folositi dimensiuni de plicuri pana la formatul A2 sau un patrat de 20,32cm pentru a crea usor plic. Daca se folosesc dimensiuni mai mari, hartia depaseste perimetrul placii si faltuirea uniforma devine imposibil de realizat. De aceea este mai bine sa masurati cu atentie laturile hartiei pentru a va asigura acuratea.

Dispozitivul de creare plicuri si cutiute Envelope Punch Board este un instrument uimitor. Este flexibil in folosire, se poate utiliza cu multe tipuri de hartii, iar plicurile si cutiutele care se pot crea sunt absolut fantastice.

Dispozitivul de creare plicuri si cutiute Envelope Punch Board face parte dintr-o serie de alte dispozitive Punch Board cu care se pot crea diverse tipuri de cutii si pungi cadou in modele si dimensiuni variate, pe care vi le vom reda mai jos. Ce trebuie retinut este faptul ca aceste Punch Board-uri functioneaza de fapt ca un scoring board si toate vin echipate cu un perforator dublu foarte puternic care poate taia cartonul de 300 g/mp.

Asadar, celelalte modele de Punch Board pe care le puteti gasi in magazinu Craft Mall sunt:

Pillow Box Punch Board
Candy Box Punch Board
Gift Bags Punch Board
Gift Box Punch Board
Flower Punch Board

In cele ce urmeaza, va lasam in compania mai multor filmulete care ne arata cate tipuri de cutiute se pot crea cu acest dispozitiv.

Pentru a achizitiona produsul, accesati urmatorul link: Dispozitivul de creare plicuri si cutiute Envelope Punch Board

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.