Bijuterii Vintaj inspirate de natura: Perched Owls si Moonlit Night DecoEmboss

Nu putem sa nu impartasim entuziasmul nostru cu voi, de fiecare data cand e vorba de Vintaj. Un stil nou, posibilitati creative nelimitate si un plus de prospetime regasim in fiecare dintre proiectele ce contine aceste minunate produse din metale naturale. In articolul de astazi ne-am oprit asupra modelor create cu matrita Moonlit Night DecoEmboss, Sizzix Vintaj si o colectie de bijuterii realizate dintr-o varietate de blankuri si materii prime pentru bijuterii marca Vintaj, pe teme dedicate naturii, elementul principal fiind bufnita Vintaj Owls si blakurile de alama embosate cu diverse forme de crengi si copaci – o combinatie perfecta pentru echilibru sufletesc si aproprierea de natura.

Este usor si distractiv sa embosezi blankurile Vintaj din alama naturala, cupru sau metal Arte Metal cu matritele Sizzix DecoEmboss (sau DecoEtch). Dupa cum vei putea vedea, in ideile prezentate s-au embosat diferite blankuri (materii prime) Vintaj pentru a se obtine bijuterii in forme diferite, folosind diverse zone ale matritei, aceasta intrucat avem o suprafata mare a designului matritei DecoEmboss. Ne place forma copac, care este incorporata in cele mai multe dintre aceste blankuri Vintaj embosate, cu toate acestea, se poate vedea, de asemenea, semiluna cu stele si bufnita draguta si delicata de pe cerc.

Asa cum spuneam mai sus, poti obtine o varietate foarte mare de blankuri cu designuri unice embosate, pozitionand pur si simplu blankul care urmeaza sa fie embosat pe suprafata matritei Sizzix pana cand vei gasi zona potrivita pentru ideea bijuteriei tale.

Aceasta colectie eclectica a fost inspirata de o bufnita si de unele forme ale matritei Sizzix Vintaj Moonlit Night. Pentru posibilitati creative nelimitate, poti imbina blankurile Vintaj cu piese realizate din lut polimeric, pentru a obtine coliere, cercei sau bratari unice.

Matritele Sizzix Vintaj DecoEmboss sunt ideale pentru embosarea instantanee a blankurilor din metal usor, maleabil, folosite in bijuterii, cu nenumarate modele si designuri minunate unice. Formele astfel obtinute pot fi folosite nu doar pentru crearea de bijuterii unicat, ci si in mixed media, alterred art sau in proiecte de craft si scrapbooking ca ornamente. Combinati-le cu alte produse Vintaj, cu Ice Resin sau cu UTEE Melt Art si creati un nou trend in handmade-ul romanesc! O singura Matrita Sizzix Vintaj DecoEmboss va ofera nenumarate multe posibilitati creative. Doar pozitionati blankul din metal pe diferite zone ale matritei la fiecare utilizare si veti avea de fiecare data un model diferit. Acest lucru ofera si avantajul de a rezista mai mult la uzura. Pentru a evidentia zonele embosate ale blankurilor, folositi instrumentul Vintaj Metal Reliefing.
Pont: Blankurile Vintaj pot fi embosate si cu folderele clasice de embosare din plastic.
Da tonul a ceea ce se poarta in acest sezon! Redefineste-ti stilul si rezoneaza cu noul stil Vintaj. Spune-ne ce te-a inspirat si impartaseste cu noi creatiile tale pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/CraftMall.

Mai multe idei creative poti vedea si pe contul Craft Mall de Pinterest: http://www.pinterest.com/craftmall/vintaj/

Follow CraftMall’s board Vintaj on Pinterest.

Happy Designing!

(sursa: www.vintaj.com)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.