S-a deschis primul magazin Craft Mall, in Bucuresti

 

Luni, 15 iulie 2013, a avut loc deschiderea primului magazin Craft Mall din Bucuresti, dedicat comercializarii produselor de art & craft, scrapbooking, hobby creativ si educational, care sa ofere posibilitatea tuturor grupelor de varsta, educatie, pregatire si formare profesionala sa se exprime practic si creativ, in Cotroceni Business Center langa Afi Palace intrarea Galaxy.

Fondat in 2009 sub sloganul „Your hobby store”, Craft Mall™ s-a nascut din pasiunea pentru creativitate, exprimare, arta si oameni, fiind primul magazin online de pe piata romaneasca, specializat si dedicat exclusiv comercializarii echipamentelor si instrumentelor de lucru din sectorul craft si scrapbooking.

Craft Mall nu se doreste a fi un magazin clasic de art & craft. Adoptand un stil minimalist si intersectand elemente de design vintage cu industrial, CraftMall concept store iese din tipare si propune redefinirea ideii de shopping in store.

Conceptul magazinului Craft Mall a plecat de la exigenta de a crea totul in jurul clientului, de a-i oferi un loc care sa ii confere o experienta unica de shopping in store, un loc care sa ii ofere emotii, un loc in care sa se nasca Povesti. Consider esential ca fiecare persoana care intra in magazinul CraftMall sa aiba o interactiune cu produsele, sa le poata testa, sa se simta confortabil, elementele de design interior venind in ajutorul intregirii acestei experiente.

Am plecat la drum cu pasi mici, dar, speram, siguri,  urmand sa construim tot ceea ce ne-am propus incetul cu incetul. Nu putem spune ca in momentul de fata magazinul este complet terminat, intrucat suntem in continua aprovizionare, intr-o redefinire a gamelor de produse pe care le vom comercializa, urmand sa amplasam elemente mobilier nou pe masura ce vom face aprovizionarile, astfel incat sa devenim un adevarat mall de craft.

Ne dorim ca toti cei 350 mp sa gazduiasca cele mai variate game de echipamente si instrumente de lucru dedicate activitatilor de hobby creativ si educational materiale si accesorii, hartii simple si speciale,

Punem la dispozitia mediului educational si profesional o sala dedicata workshop-urilor si atelierelor creative care poate fi inchiriata, precum un spatiu in care orice persoana poate sa inchirieze echipamentele dorite si poate lucra la proiectele personale, prin serviciul Use on Demand.

Nu au fost uitati nici cei mici care au la dispozitie un perete intreg pe care pot desena in voie, cu creta si nici artistii carora le oferim posibilitatea de a-si expune gratuit propriile creatii handmade.

Beneficiile pe care Craft Mall le propune clientilor sai deriva din experienta de aproape 15 ani in industria de craft autohtona. Fiind importator si distribuitor al marcilor pe care le comercializeaza, Craft Mall ofera produse de ultima generatie, un raport exceptional calitate pret, marci renumite la nivel mondial si servicii profesionale.

Cateva imagini din magazin se pot vedea pe contul Craft Mall de facebook, urmand sa postam un colaj cu istoricul lucrarilor si al amenajarilor 🙂

Magazinul este localizat in incinta Cotroceni Business Center, fosta cladire Apaca, Bd. Iuliu Maniu, nr.7, corp C (intrarea se face prin Bd. Vasile Milea), sector 6, Bucuresti (langa Afi Mall intrarea Galaxy), programul de lucru fiind de luni pana vineri intre orele 9.00 – 18.00, sambata intre 9.30 – 16.00. Vezi harta.

2 thoughts on “S-a deschis primul magazin Craft Mall, in Bucuresti

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.