Noua presa Sizzix Big Shot

Proiectele de hobby creativ devin tot mai interesante o data cu lansarea noului Sizzix Big Shot si a Platformei multifunctionale extinse Big Shot. Bazandu-se pe o experienta de 36 ani de ingeniozitate de produs, Sizzix a lansat o presa Big Shot cu o noua infatisare care sa permita lucrul cu o linie cat mai mare de matrite de decupare (taiere) si embosare (texturare). Cu un design intr-o paleta de culori vesela, albastru si turquoise, ultimul model al presei Big Shot ofera rafinament si versatilitate data de noua Platforma multifunctionala extinsa.

Acest nou accesoriu permite compatibilitate instantanee cu intreaga gama de matrite Sizzix de taiere si de embosare, mai putin cele dedicate pentru presa mai mare, Big Shot Pro.

Presa Sizzix Big Shot permite utilizatorilor sa acceseze mai multe optiuni creative, astfel incat iubitorii handmade, de DIY (do it yourself) vor avea posibilitatea de a experimenta noi tehnici si de a lucra cu orice matrita Sizzix. De la matritele Sizzix Framelits si Thinlits, la Thincut si Sizzlits, placile de embosare Textured Impressions si Bigz XL, presa Big Shot permite crafterilor sa creeze propriile felicitari decorative sau proiecte paper crafting, home decor, scrapbooking, bijuterii, quilting si multe altele.

Speram sa gasiti in noua presa Big Shot un instrument util si placut in acelasi timp de lucru care sa va permita intr-adevar crearea oricaror proiecte la care doar imaginatia fiecaruia dintre voi poate ajunge.

BigShot new design

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.