Povestea ta incepe aici

 

Magazinul Craft Mall Bucuresti
Magazinul Craft Mall Bucuresti

Opreste-te o clipa! Trage aer in piept si respira profund !

In tumultul zilei ia-ti cateva momente doar pentru tine! Un ceai aromat o sa te poarte inapoi in timp, in copilaria sau in tineretea ta… sau poate esti la inceput de drum…

Gandeste-te la o culoare care iti place, care sa iti dea o  stare de bine, de liniste. Lasa formele si mirosurile sa iti trezeasca simturile! Mai stii narcisele din curtea bunicii sau gardul din fier forjat si cu flori de alama care dadea inconjurul curtii? Trebuie sa fie ceva! Decorurile acelea frumoase de pe casele din centrul vechi al orasului, manerul ruginit de la poarta casei, sau….heiiiiiiii!!! Iti amintesti de marginile zimtate si galbui are timbrelor din clasor? …daaaa…timbrele acelea…ce le mai colectionam …de la chioscurile de ziare sau de la filatelia din centru. Cele fara stampila erau cele mai valoroase. J

Crezi ca vremurile noi au facut ca toate astea sa dispara? Poate pentru o perioada asa a parut, dar, gandeste-te! Au fost tot timpul pe aici sau imprejur. Poate o respiratie profunda, asa cum iti spuneam mai devreme, o briza de reflectare care sa adie peste sufletul tau ti le-ar fi dezvaluit imediat, in orice zi.

Iar acum, mai mult ca niciodata, nimeni nu se mai poate plange. Arta a pus iar stapanire pe Oras. Industria pare sa ii fie si ea alaturi. Esteticul si decorativul par sa se fi reintors acasa. Sunt iar pe val! New sau vintage, in toate formele.

Mii de forme doar in slujba frumosului, sute de texturi si culori la dispozitia nostra, hartii perlate, satinate, mate, uleiuri si acrilice, toate pentru hobby-urile noastre. Numeste o nuanta, oricare! O vei gasi.

Pana si foarfecile par sa nu se mai termine in multitudinea de modele.

Daca esti un admirator al Artei, atunci priveste si te bucura! Iar daca esti un creator, implica-te!

Povestea ta incepe aici! Vino in lumea Craft Mall!

 

Autor: Micheline

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.