Craft Mall angajeaza personal pentru showroom-ul din Bucuresti

Urmare a deschiderii primului nostru showroom din Bucuresti, cautam noi persoane care sa se alature echipei Craft Mall, pentru posturile de Marketing & PR Coordinator si Consultant Vanzari Showroom.

1. Consultant Vanzari Showroom Bucuresti

Daca esti pasionat de craft, daca adori creatiile handmade sau poate cochetezi cu scrapbooking-ul…daca ti-ai imaginat cum ar fi sa te inconjori in fiecare zi de cele mai noi ustensile si instrumente de lucru, cele mai noi texturi si modele de hartie si carton…daca iti doresti sa impartasesti pasiunea ta pentru crafting si cu alte persoane, sa fii inconjurat de artisiti si sa lucrezi intr-o atmosfera distractiva si creativa plina de inspiratie…daca adori sa oferi celorlalti din entuziasmul tau pentru arta si craft, atunci ai ajuns in locul potrivit.

Suntem in cautarea a 2 persoane talentate care sa se alature echipei Craft Mall pentru showroom-ul nostru din Bucuresti care sa aibă experienta in oferirea de consultanta de specialitate catre clienti pentru toata gama de produse comercializata, dar si in:
– Experienta in lucrul cu casa de marcat;
– Furnizarea de informatii catre clienti cu privire la disponibilitatea in stoc a produselor, informatii privind serviciile oferite;
– Preluarea si rezolvarea situatiilor in care apar neconformitati;
– Verifica si testeaza produsele achizitionate de clienti;
– In afara de consilierea clientilor, te ocupi si de pregatirea produselor pentru vanzare, aranjarea marfurilor in vitrine, pregatirea comenzilor.

Un plus il constituie:

– Studiile superioare (absolvent sau in curs);
– Sa ai bune abilitati de comunicare
– Sa ai cunostinte de limba engleza;
– Ai atitudine proactiva, orientare spre rezolvarea problemelor, capacitate de a relationa cu usurinta, orientare catre client si usurinta in luare deciziilor;
– Cursurile in domeniul tehnicilor de vanzare sau de comunicare reprezinta un avantaj.

Oferim salariu motivant, in functie de experienta si de cunostinte, bonuri de masa, decontare abonament transport in comun. Nu in cele din urma oferim atmosfera relaxata, bonusuri, posibilitatea de avansare intr-o companie in continua dezvoltare.

APLICA la acest job trimitand CV-ul tau pe adresa: hr@craftmall.ro.

 

2. Marketing & PR Coordinator

Fie ca esti craftist sau doar iti plac la nebunie creatiile handmade, stii tot ce misca in blogging, pe retelele sociale si adori sa te inconjori permanent de oameni…ne putem baza pe tine ca stii ce inseamna activismul online, iti place sa scrii posturi si articole personalizate si iti poti contura o imagine coerenta in mediul online in orice situatie te-ai gasi…adori sa te implici in campanii de marketing si esti curios sa vezi ce rezultate ai obtinut…esti saritor si mai vrei sa iti ajuti si colegii cand acestia au nevoie de tine, daca nu esti prins cu studiul individual…nu ne ramane decat sa te asteptam cu multe proiecte variate, intr-un domeniu interesant, alaturi de o echipa dinamica si…multe altele!

Tehnic vorbind, cerintele ar fi:

-studii superioare de specialitate
-experienta in domeniul marketing online, comunicare si branding online
-cunoscator al mediului online (social media, blogging, Facebook, Twitter, Google Adwords, Google Analytics, GoogleURL builder, E-mail Marketing etc.) si offline;
-contribuie la dezvoltarea si pozitionarea brandului Craft Mall prin comunicare in mediul online
-propune si implementeaza actiuni/campanii de marketing online, analizeaza rezultatele actiunilor de marketing
-asigura dezvoltarea brandului in platformele de social media, asigura dezvoltarea parteneriatelor cu blogarii de profil etc.
-monitorizeaza actiunile competitorilor principali
-participa la organizarea evenimentelor publice offline si online
-gestioneaza relatia cu colaboratorii pentru implementarea proiectelor de marketing online –
-optimizeaza si valorifica bugetele orientate pe online si offline
-negociaza ofertele de publicitate online cu partenerii externi
-realizeaza lunar analiza eficientei companiilor de marketing online

Oferim salariu motivant, in functie de experienta si de cunostinte, bonuri de masa, decontare abonament transport in comun. Nu in cele din urma oferim atmosfera relaxata, bonusuri, posibilitatea de avansare intr-o companie in continua dezvoltare.

APLICA la acest job trimitand CV-ul tau pe adresa: hr@craftmall.ro

2 thoughts on “Craft Mall angajeaza personal pentru showroom-ul din Bucuresti

 1. Buna ziua,

  Am citit pe pagina de Facebook ca ati amanat deschiderea showroom-ului si as fi vrut sa va intreb daca ati amanat si repartizarea joburilor sau ati luat deja o decizie in acest sens.

  Multumesc!

  1. Buna, Roxana

   te rugam sa ne contactezi pe e-mail la office at craftmall.ro pentru mai multe detalii.

   O zi frumoasa!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.