CraftMall.ro a fost desemnat “Cel mai bun magazin online la categoria Birotica si Papetarie” – GPEC 2010

Aseara, 02 septembrie 2010, in cadrul festivitatii de desemnare a magazinelor online castigatoare in cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2010, am avut parte de o surpriza cat se poate de placuta: CraftMall.ro a fost nominalizat drept “Cel mai bun magazin online la categoria Birotica si Papetarie” (“Best Online Merchant for the “Office Supplies Category“).

A fost un moment de maxima emotie in care daca ar fi trebuit sa articulez doua cuvinte, nu as fi reusit. Nu imi amintesc decat ca m-am ridicat de la masa sa merg sa mi se inmaneze premiul si ca m-am intors la masa, in aplauzele celor prezenti.

Pentru noi, acest premiu vine ca o recunoastere a muncii noastre continue depuse pentru realizarea acestui magazin si inceputa in urma cu un an, a eforturilor noastre de a veni in intampinarea solicitarilor si cerintelor voastre.

Suntem deosebit de onorati pentru primirea acestui premiu si in primul rand vrem sa va multumim voua tuturor celor care ne rasplatiti cu increderea voastra in fiecare zi, voua tuturor celor care faceti parte din aceasta comunitate, voua tuturor clientilor nostri care aveti de fiecare data rabdare cu noi ori de cate ori nu suntem perfecti. Multumesc, de asemenea, colegilor si echipei CraftMall pentru ca mi-au suportat si implementat toate pretentiile si mofturile, pentru toate orele tarzii si weekend-urile lucrate fara incetare, colaboratorilor nostri, precum si tuturor celor implicati in acest proiect.

Ne dorim sa crestem alaturi de voi, ne dorim sa ne aducem o contributie semnificativa in aceasta comunitate si incercam de fiecare data sa va oferim servicii de calitate.

Multumim tuturor!
Flavius

L.E. lista castigatorilor o puteti vedea pe http://gpec.ro/ro/home

CraftMall.ro a fost desemnat “Cel mai bun magazin online la categoria Birotica si Papetarie” – GPEC 2010

5 thoughts on “CraftMall.ro a fost desemnat “Cel mai bun magazin online la categoria Birotica si Papetarie” – GPEC 2010

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.