Culori vinilice Chroma Color: acrilicul vinilic prin excelenta

Cunoașteți noile acrilice de vinil Chroma Color La Pajarita? Chroma Color este evoluția vopselei acrilice! Sunt ușor de aplicat pe aproape orice suport și culorile sunt intense, curate și luminoase.

Culorile acrilice au devenit un material foarte popular atât printre cei mai experimentați artiști, cât și printre începători. Dar aceste noi culori de vinil ies in evidenta prin o serie de calitati ce le face remarcabile: un grad ridicat de pigmentare, un grad excelent de rezistenta la lumina, sunt opace, versatilitate, uscarea rapida, viata lunga si mirosul foarte scazut. Dacă îndrăznești să participi la viitorul picturii acrilice, atunci trebuie sa incerci noile Chroma Color.

Cum se utilizează culorile vinilice Chroma?

Ele sunt foarte usor de folosit, deoarece pot fi aplicate fara nici o problema cu o pensula, o rola, un burete sau cu aerograful. În plus, deoarece se bazează pe apă, puteți controla densitatea de culoare pur și simplu adăugând apa. Nu există limite la creativitate sau au nevoie de tehnici speciale! Se usuca repede (30-40 de minute), astfel incat crearea de straturi de culoare este foarte simpla. Și puteți adăuga, de asemenea, texturi la pictura folosind instrumentele dvs. profesionale, sau cu ceva la fel de comun cum ar fi o furculiță.

 Pe ce suprafețe se poate utiliza vinilul acrilic Chroma? Puteți picta cu ele pe perete, pânză, lemn, hârtie, carton, ipsos, piatră, ciment … fara nici o problemă!

Avantajele acrilului de vinil Chroma Color

1. Acoperire și elasticitate

Această calitate înseamnă că pot fi folosite pe orice suport artistic. Echilibrul său între rășină, pigmenți și materiale de umplutură face ca acesta să fie foarte confortabil și extrem de ductil.

2. Concentrație ridicată de pigmenți puri

Formularea acestor culori vinilice noi este proiectată pentru a vă face pictura mai intensă și luminată. Utilizarea pigmenților puri face ca tonurile să fie de o calitate cromatică mare și să fie opace sau transparente în funcție de fiecare pictura din domeniu.

3. Miros scazut datorită bazei sale de apă

Un alt punct forte puternic al vopselelor acrilice de vinil Chroma este mirosul lor usor. Aroma pătrunzătoare a altor materiale de vopsea deranjează mulți artiști, în special pe baza vopselelor de ulei. Culoarea Chroma este bazată pe apă.

4. Culori amestecabile și permanente

Formula culorii Chroma face ca ele să fie amestecabile între ele și cu orice alta culoare acrilică. Nu vă faceți griji cu privire la achiziționarea întregii game pentru a crea o operă de artă. Ele sunt, de asemenea, permanente și stabile odată uscate.

5. Ușor de curățat

În timp ce sunt ude, ele sunt curățate cu săpun și apă. Acestea durează aproximativ 30-40 de minute pentru a se usca, deci aveți timp să vă spălați mâinile și să vă curățați ustensilele.

6. Produse în Spania

Această nouă linie de culori este realizată în Spania, oferind astfel securitate în ceea ce privește calitatea acesteia față de picturile realizate în alte țări. Acestea vă vor arăta minunat arta, indiferent de tehnica sau mijloacele de exprimare!

 Gama de culori vinilice Chroma cuprinde urmatoarele culori:
 
Culorile Chroma se pot achizitiona din magazinul CraftMall.ro accesand: https://goo.gl/TJ8cvd

One thought on “Culori vinilice Chroma Color: acrilicul vinilic prin excelenta

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.