Ne-am amintit de ea: brosura CraftMall.ro

Lucram si rasfoiam noile cataloage primite curand de la unii dintre furnizorii nostri. Brusc mi-am amintit de brosura noastra facuta in 2012. Povestea ei a devenit mai vie ca oricand, de la conceperea pana la scoaterea ei din tipografie. Eram cu totii atat de entuziasmati, de la mine, cel care a concepit-o, la designer care a finisat-o si imbunanatit-o, la echipa din tipografie care au executat-o in cele mai fine detalii. Ne era draga, daca pot folosi acest apelativ, tuturor. Era primul nostru material publicitar si, cred, prima brosura care aparea in domeniul acesta al craftului la unul dintre importatori/magazine.

Stiam ca e pe site, pe home page, dar uitasem ca de curand siteul craftmall.ro a suferit o operatie cosmetica radicala si locul acestei brosuri nu se mai regasea in noua versiune. Am gasit-o, tot pe net, pe issuu.com, locul unde o facusem publica cu ceva vreme in urma, iar in amintirea acelor momente, am zis ca ar fi bine sa ii alocam un loc aici, pe blog. Cu mentiunea ca in varianta oficiala, sloganul este “Povestea ta incepe aici”.

Pentru cine o stie, acesta este un prilej de reamintire, pentru cine nu o stie, o poate rasfoi mai jos, iar pentru cei care ne calca inca pe urme si nu au originalitate, se pot inspira din munca noastra de creatie.

 

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.