Vintaj Patina

nou-vintaj-patina-si-glazeNoi ne-am indragostit deja de tot ce inseamna Vintaj, iar culorile Patina nu fac exceptie! Suntem convinsi ca si tu le vei adora!

Culorile Patina adera la metal si efectele minunate sunt durabile in timp. Vintage Patina se usuca rapid si pot fi fixate cu feonul de embosare heat gun pentru o mai mare durabilitate.

Disponibile intr-o paleta vasta de nuante, culorile Patina pot fi amestecate intre ele pentru a obtine nuante si culori noi, personalizate. Cele 21 de culori superbe Patina plus cele 4 culori metalice Patina iti permit sa obtii usor si rapid inca 16 culori. Pur și simplu facil: adauga putina culoare dintr-un flacon + putin din alt flacon = o culoare noua superba. Te poti juca cum doresti, dupa bunul plac in combinatii neimaginate pana acum.

Consulta mai jos chartul de mixuri sau descarca-l de aici.

Vintaj Patina se pot amesteca cu Vintaj Glaze (metal sealer and Patina extender) pentru a dilua/intinde culoarea. Patina are o aplicare permanenta si nu este necesar, de regula, sa se aplice peste ea un strat de lac izolator (Glaze). Dar, acest lucru nu exclude folosirea unui lac de protectie, daca doresti. Culorile Patina nu se dilueaza cu apa, ci doar cu solutia Vintaj Glaze.

Finisaj culorilor Patina este unul satinat, iar uscarea lor este deosebit de rapida. Vintaj Patina sunt sigure, nu contin acizi și nu se decoloreaza la actiunea razelor UV.

Patina Tips and Tricks

  • culorile Patina au o formula creata special pentru aplicarea si aderarea la metal fara a fi necesara aplicarea unul lac izolator. Pentru a pastra culoarea timp indelungat, este recomandabil sa folosesti Vintaj Glaze.
  • Cu putin realizezi mult: incepe cu o picatura de Patinas.
  • culorile Patina sunt mixabile, asa ca amesteca-le pentru a crea noi culori si nuante naturale.
  • foloseste o pensula pentru a aplica patina si spal-o imediat cu apa.
  • nu dilua patina cu apa, ci doar cu Vintaj glaze pentru a crea un washed look.

 

Cum folosesti Vintaj Glaze

Vintaj Glaze, este un lac de protectie pentru metal si un diluant pentru Patinas. Glaze poate fi folosit ca un mastic pentru metale naturale pentru a preveni oxidarea, amestecat cu Vintaj Patina pentru a dilua si pentru a crea efecte de glazura peste vopsele și cerneluri. Este cu uscare rapidă, durabil și permanent, cu un finisaj de satin. Nu ingalbeneste, nu crapa si nu contine acizi.

Ce imi trebuie pentru a incepe?

Pentru a incepe sa creezi propriile tale modele cu Vintaj Patina vei avea nevoie de cate lucruri:

  1. Alege kitul Vintaj Patina pe care il doresti; 
  2. Un Vintaj metal reliefing block daca doresti sa scoti in relief partile embosate ale piesei tale
  3. Blankuri de metal pentru bijuterii.
  4. S-ar putea sa iti doresti sa folosesti Vintaj glaze pentru a intinde culorile sau pentru a proteja piesa de metal.
  5. O pensula pentru a aplica patina.

Speram ca vei adora si tu Vintaj Patina la fel de mult ca noi si te asteptam sa impartasesti cu noi creatiile tale!

 

2 thoughts on “Vintaj Patina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.