Mod Podge all-in-one adeziv, izolator si medium pentru decoupage

https://i0.wp.com/www.plaidonline.com/brandImages/Dtl_213.jpg?resize=653%2C297Tehnica decoupage a fost ultimul răcnet în anii ’60, dar la acea vreme era destul de plictisitoare, necesitand straturi de lac și șlefuire. În anul 1967, Mod Podge a aparut ca un precursor pentru decoupage-ul modern.

Crafterii de pretutindeni si-au incredintat creatiile lor cele mai frumoase de decoupage adezivului all-in-one Mod Podge. Formula sa l-a facut un adeziv versatil, Mod Podge fiind indragit de către crafterii de toate vârstele pentru flexibilitate, versatilitate si usurinta suprema de utilizare. Cel mai bun din toate, este pe baza de apa, non- toxic si, de asemenea, etse perfect atat pentru tineri incepatori in arta decupajului, cat si pentru artistii experimentati.

Adeziv, izolator si medium, practic un adeziv de etanșare și finisare all-in-one, Mod Podge este folosit pentru orice tip de proiect: de la accesorii funky de moda și accente decorative home-decor, la mobilier funcțional, wall art, fiind utilizat ca izolant chiar si in anumite tehnici de bijuterii, dar si pentru proiecte expuse in aer liber. Doar Mod Podge vă oferă atât de multe posibilități creative! Nu increteste hartia

Produsele Mod Podge sunt o întreaga gama de cleiuri, adezivi si finisaje care stimuleaza cele mai diverse idei creative. Disponibile într-o varietate de formule, familia Mod Podge oferă posibilități infinite de creatie. Lipeste hârtie, lemn, țesături și alte suprafete poroase. Adauga un efect dimensional 3D cu Dimensional Magic. Finiseza și protejeaza proiectele de decoupage și craft cu izolatorul acrilic.

Craft Mall aduce mai aproape de voi aceste minunate produse si va pune la dispozitie majoritatea adezivilor care, din 1967, au devenit adezivii favoriti ai crafterilor americani. Puteti descopri intreaga gama de produse accesand intrand pe PRODUSELE MOD PODGE.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.