Mod Melts de la Mod Podge: DIY propriile tale ornamente

Cathie și Steve, designeri la Plaid si creatorii Mod Podge, au lansat un nou produs numit Mod Melt. Conform celor doi,

Mod Melt sunt batoane extra lungi care se aseamana cu batoanele de lipici. Ele sunt disponibile în două culori: Milk Sea, care este un alb opac și Sea Glass, care este mai transparentă și seamana cu lipiciul fierbinte tradițional.

Mod Melt se folosesc cu matritele siliconice mold, dar se pot folosi si cu cele pentru dulciuri. Este simplu: monteaza batonul Mod Melt dorit intr-un pistol pentru lipit glue gun care dezvolta o temperatura mare, apoi turnati Mod Melt in matrita dorita. Asteapta să se răcească timp de 5-10 minute, apoi forma este gata de folosit si personalizata într-o varietate de moduri diferite.

Este important ca pistolul de lipit sa dezvolte o temperatura mare, altfel Mod Melt nu se va topi. Inainte de folosire, lasa pistolul se se incinga circa 10 minute.

De asemenea, daca s-a folosit pistolul de lipit inainte, este posibil ca la inceputul folosirii Mod Melt sa mai curga lipiciul care a ramas pe pistol. Poti vedea schimbarea de culoare in poza de mai jos, cea îngălbenită este lipiciul si cea mai transparenta fiind Sea Glass. Intre lipici și Mod Melt nu este nici o diferenta de consistenta, ambele fiind la fel.

glue to melts

Mod Melt trebuie turnat cu grija si se recomanda ca umplerea sa se inceapa de la mijloc spre margini, pentru a evita formarea bulelor de aer. Excesul de Mod Melt din jurul formei se poate elimina fie cu un cutter, fie cu un foarfece.

Odată ce forma este gata si s-a intarit, putiti picta sau personaliza într-o varietate de moduri, asa cum subliniam la inceputul articolului.

Mod Melt este ideal pentru a face o mulțime de ornamente potrivite pentru orice eveniment cum ar fi botez sau nunta. Ornamentele pot fi adăugate la inele de servetele, felicitari, decoratiuni, cutiute pentru cadouri s.a., oferind un aspect foarte profesionist cu un buget redus.

 Mod Melt se poate achizitiona de pe CraftMall.ro la sectiunea PRODUSE MOD PODGE

(sursa poze: http://cathiefilian.blogspot.ro/2013/01/our-new-product-line-mod-melts-for-mod.html)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.