Atelier de Engleza si Art&Craft pentru copii intre 3 si 8 ani

Classroom-Essentials_main_banner
Atelier de Engleza si Art&Craft pentru copii intre 3 si 8 ani

„INVATA ENGLEZA ALTFEL!” este un alt tip de Atelier Creativ pentru pentru copiii intre 3 si 8 ani, nu doar de limba Engleza imbinat cu tehnici Art & Craft.

Sustinut de specialisti experimentati in psihologie, acest tip de Atelier este in primul rand unul care contribuie la dezvoltarea personala a copilului, amplificand mecanismele de socializare si integrare in grup/echipa, de comunicare cu ceilalti membrii ai echipei, invatand totodata – prin stimularea tuturor simturilor, exercitii senzoriale si activitate practica – sa isi consolideze notiunile invatate si, nu in ultimul rand, sa isi dezvolte increderea in fortele proprii. Astfel, cuvinte si expresii in limba engleza vor fi predate sub forma de joc, urmand a fi fixate ulterior printr-o activitate creativa de art & craft. 

Jocul pentru copii inseamna insusirea de notiuni, relationare, dezvoltarea creativitatii. In cadrul atelierelor „Invata Engleza Altfel” se urmaresc toate aceste obiective de catre indrumatori, cadre didactice si psihologi, intr-un mediu placut. Vrem sa demonstram ca „invat” poate fi sinonim cu „ma distrez”.

Atelierele de dezvoltare personala inbinate cu activitati creative Art & Craft „Invata Engleza Altfel” ajuta atat copiii timizi sau hiperactivi, ce nu isi poate controla agresivitatea, fiiind totodata un loc in care un mic artist introvertit sau un prichindel ce l-a luat pe „NU POT” in brate incep sa se dezvolte armonios. „Invata Engleza Altfel” stimuleaza buna relationare, dezvolta increderea in fortele proprii si autocontrolul.

Modul 1:„Let’s talk about wild animals”

Este un atelier interactiv in limba engleza unde vom invata despre animalele salbatice. Vom canta si ne vom distra, vom afla lucruri noi si in final, vom confectiona animalul preferat si il vom lua acasa.

Nu este necesar un anumit nivel de cunoastere a limbii engleze si nici prezenta la toate intalnirile,(desi, o mai mare frecventa e de recomandat pentru o asimilare eficienta a notiunilor ) modulele fiind structurate independent.

Materialele sunt de calitate si sunt incluse in pret.

Pretul este de 35lei/modul sau 120lei/luna (4 sau 5 sedinte, in functie de luna).

Atentie: Locurile sunt limitate, participarea la Ateliere facandu-se in ordinea inscrierilor!

Atelierul va fi sustinut Sambata, 9 Noiembrie 2013, orele 10,30-12.00, fiind gazduit de Magazinul Craft Mall (langa AFI Palace). Pentru informatii si inscrieri sunati la : 0723 569 479 sau 0724 280 705, e-mail: ateliere.creative@yahoo.ro sau cutiacuidei@gmail.com

De asemenea, puteti contacta si la urmatoarele date:

Magazinul Craft Mall
Telefon: 021.367.49.67
E-mail: info@craftmall.ro

Vezi harta

VA ASTEPTAM CU DRAG!

 

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.