CraftMall la Atelierul de aventură si creatie Mures

Atelierul de aventura si creatie editia 2010 a adus si anul acesta bucurie in sufletele participantilor. Atat cei mici, cat si copiii mai mari au participat activ și cu dăruire la programul  “Circului vesel”.

In fiecare zi am cunoscut impreună cu voi copii, o poveste din lumea circului. Pictura pe fată, modelajul din plastilină si crearea unor papusi din pungi de cadou ne-a dat sansa sa ne dezvoltam creativitatea si personalitatea, activitati la care totii am participat cu drag.

Toate activitatile au fost distractive si copii si-au dat frau liber imaginatiei in cadrul atelierului de creatie. Cu totii am devenit pentru o zi clovni haiosi, acrobați sau magicieni.

Nu am putut sa nu imortalizam toate aceste momente deosebite si va invitam sa vedeti fotografiile aici: http://www.flickr.com/photos/craftmall/sets/72157624345472893/

Multumim EducatieinMures.ro pentru ocazia oferita de a putea contribui la bucuria copiilor cu materiale pentru atelierul de creatie si totodata pentru amabilitatea de a ne oferi pozele de la eveniment 🙂

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.