Noul Sizzix Big Shot si Big Shot Plus

Lansate in cadrul CHA 2015 si urmand sa apara pe piata in luna martie-aprilie 2015, familia preselor Sizzix Big Shot isi schimba atat designul si mareste cu un nou membru: Big Shot Plus, extinzand astfel posibilitatile creative si deschizand noi oportunitati de lucru uzuale pe formate redimensionate tip Letter si A4.

Noile prese Sizzix Big Shot renunta la culoarea albastru si adopta o gama de culoare neutra, alb si gri (white and gray), culori ce sunt aplicate intregii linii de prese Sizzix, inclusiv Big Shot Pro. Presele ofera astfel eleganta si versatilitate in crearea proiectelor de papercrafting home décor, fabric, bijuterii, mix-media. Impreuna cu matritele lor din otel industrial, crafterii pot taia orice material care poate fi taiat de un foarfece – carton, hartie, textile, fetru, foita metalica, piele s.a.

sizzix big shot si big shot plus
sizzix big shot si big shot plus

Noua presa Sizzix Big Shot Plus are in premiera o latime a fantei de 9 inch, ce o plaseaza ca o sora mijlocie intre presa Big Shot clasica de 6 inch si cea Big Shot Pro de 12 inch,  fiind ideala pentru proiecte ce necesita o suprafata de lucru formate 8 ½” x 11″ (Letter) si A4. Utilizand un sistem nou de role presoare, noul Sizzix Big Shot Plus se poate utiliza cu placile de embosare format A4 si Letter, deschizand astfel drumul spre noi formate de felicitari si invitatii.

Pentru mai multe detalii privind noile prese Sizzix Big Shot, Big Shot Plus sau Big Shot Plus Starter Kit si Big Shot Pro viziteaza magazinul CraftMall.ro.


Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.