Big Shot Starter Kit – primii pasi in handmade

In cele din urma, Kit-ul perfect pentru handmade a sosit. Oferind fiecarui crafter posibilitatea de a explora Home Decor, Scrapbooking, Papercrafting, Cardmaking, Bijuterii si Margelit, Infrumusetari si multe altele, Kit-ul dispune de tot ceea ce un crafter are nevoie pentru a incepe, indiferent dacă acesta este incepator, un expert sau doar vrea să exploreze infinitele posibilitatile creative.

Daca doresti sa faci un start mare pe scena Sizzix, Big Shot Kit Starter ofera o combinatie perfecta de a incepe in forta si de a crea proiecte fantastice. Presa Big Shot functioneaza cu intreaga gama de matrite de taiere si embossare Sizzix, de la cele mai mari la cele mai mici si pot fi aplicate cele mai incitante tehnici. Cu ajutorul presei Big Shot si a matritelor de taiere se poate decupa  o gama larga de materiale. Puteti folosi hartie, hartie adeziva, carton, burete (foam), pasla, plus, hartie magnetica, hartie foto, pluta, foita metalica, folie transparenta, vinil.

De asemenea, Presa BigShot poate fi si este folosita la decupaje pentru textile (stofa, voal, dantela, panza, tesaturi), piele (pana la 2 mm grosime).

Ideal pentru a face albume, felicitari, proiecte pentru copii, rame pentru fotografii si mult mai multe, Presa Big Shot decupeaza si eboseaza suprafete de pana la 15,2 cm latime si 33 cm lungime.

Big Shot Kit Starter include:

  • 1 buc. Presa Big Shot, dimensiuni 21.6cm x 16.5cm x 36.2cm;
  • 1 buc. Platformă Multifunctionala (cu ajutorul ei pot fi folosite mai multe tipuri de matrite)
  • 1 buc. Pereche de Covorase de taiere standard;
  • 1 buc. Matrita Bigz – Model 3 inimioare (dimensiune );
  • 2 buc. Matrite Sizzlits medii ;
  • 1 buc. Matrita Texture Impressions Embossing Folder ;
  • 1 pachet de coli de carton de diferite culori (10 buc, dimensiune carton 10×15 cm.);
  • 1 buc. DVD de instruire.

Te invitam sa intri pe urmatorul link pentru a afla mai multe detalii tehnice si pentru a achizitiona Presa Big Shot Starter Kit Sizzix.

One thought on “Big Shot Starter Kit – primii pasi in handmade

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.