Pentru pitici voinici si parinti

Dragilor, avem placerea de a va prezenta nu doar un nou spatiu dedicat celor mici sau un loc nou si inedit de discutii si proiecte handmade realizate de manutele lor micute, ci si pe cei mai recenti prieteni ai nostri, http://piticidarvoinici.wordpress.com.

Va lasam in compania Antoanetei sa ne introduca in ceea ce inseamna piticidarvoinici.wordpress.com.

“Ideea acestui blog mi-a venit in urma discutiilor cu prietenele mele. Toate avem copii, varstele variaza de la 2 ani la 5 ani, sunt si fetite si baietei, fiecare cu problemele lui, cu evolutia lui, cu modul lui de a percepe lucrurile, de a se juca, de a se…….cum vreti voi. Stim toti ce inseamna un copil…. complex, dar in acelasi timp simplu, superb, inocent, o fiinta care descopera descopera lumea inconjuratoare cu o pasiune si o incantare de care noi adultii uitam uneori….sau nu.

De fiecare data discutam cate ceva si ne informam de pe diverse site-uri, dar parca nu era suficient, uneori nu sunt discutate aspecte concrete, doar chestiuni generale, mult prea generale. Plus ca fiecare copil are parte de propriile experiente indiferent despre ce e vorba: sanatate, alimentatie, vaccinare, educatie, joaca, somn etc.

Asa m-am gandit sa scriu despre ei—copiii nostri, cum fac ei fata la aceste lucruri noi…..poate si alte mamici vor sa scrie aici si sa ne impartaseasca experienta lor si a copilasilor lor. Pentru mine e un lucru foarte aproape de suflet, sa vorbesc despre piticii mei voinici e ceva ce fac zilnic cu prietenele asa ca ….de ce sa nu fim cat mai multe prietene-mamici care sa ne ajutam intre noi cu sfaturi sau doar sa povestim ce am mai gatit, ce jocuri / proiecte (asa le numeste Daria, fetita mea) au facut piticii, ce interese au voinicutii (spre ex., noi ne-am jucat de-a piratii si am confectionat sabii, ancora pentru corabie, scuturi, totul din carton…va voi povesti cum le-am facut :) ), propuneti voi ce vreti.

Abia astept sa invatam unele de la altele cate ceva si sa ne crestem piticii voinici impreuna :) , sa ne spuneti ce simtiti, prin ce experiente ati trecut alaturi de piticii vostri, ce boacane au facut piticii, daca mamicile/taticii sau bunicii au gasit o metoda de a rezolva “conflictele” dintre generatii ;) sau nazdravaniile voinicilor.

Sper sa scrieti si voi aici si sa ne ajutam sau sa ne inveselim citind randurile in care sa puneti un strop de suflet si sa ne transmiteti iubirea pentru piticii voinicii vostri.”

Va prezentam cateva dintre proiectele pe care manutele indemanatice ale acestor copii le-au realizat.

2 thoughts on “Pentru pitici voinici si parinti

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.