CraftMall.ro este certificat Sizzix Authorized Online Dealer

CraftMall.ro este singurul magazin online din Romania care a primit certificarea “Sizzix Authorized Dealer”.

Aseara am primit emailul si astazi am afisat logo-ul in site. Probabil va intrebati de ce avem doar sigla numai de la Sizzix? Pentru ca Sizzix este singurul brand dintre cele pe care le comercializam care are o astfel de sigla si care are un astfel de program.

Ce inseamna Sixxiz Authorized Online Dealer? Inseamna ca suntem singurul si primul magazin online autorizat de catre Sizzix care comercializeaza produse originale Sizzix in Romania. Aceasta mai inseamana ca voi aveti Garantia 100% ca achizitionati produse originale Sizzix si ca obtineti suport specializat pentru intreaga gama de produse si proiecte Sizzix. Pe langa aceasta va bucurati de cele mai bune preturi si o selectie dintre cele mai bune produse.

Noi, echipa CraftMall.ro, ne straduim nu doar sa depasim cerintele voastre in materie de calitate a produselor pe care vi le oferim sau in materie de suport si consiliere in orice problema ne-ati solicita, ci si sa aducem mai aproape de voi aceasta minunata lume de craft si scrapbooking.

4 thoughts on “CraftMall.ro este certificat Sizzix Authorized Online Dealer

  1. buna, ma bucur k este si in ro. un asemenea magazin, insa eu caut un Paper Crimper.. nu aduce-ti? e foarte bun si foarte util. multumesc.

    1. Buna, multumim pentru gandurile frumoase si ne bucura deopotriva si pe noi faptul ca acest magazin se bucura de aprecierile voastre. Momentan nu aducem Paper Crimper, dar este posibil ca pe viitor sa il includem in oferta noastra.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.