NOU: gama de auxiliare pentru pictura in ulei marca proprie CraftMall.ro

Suntem deosebit de incantati sa anuntam lansarea primei gamei de produse auxiliare pentru pictura in ulei sub brand propriu CraftMall.ro, 100% COOL, 100% pentru artisti.

Cum a inceput totul

Povestea acestui inceput, de a crea o gama de produse sub brad propru, isi are radacinile in fiecare discutie pe care am avut-o cu clientii si colaboratorii nostri de-a lungul anilor. Am cumulat dorintele lor intr-un proiect deloc usor, a carui anvergura a necesitat peste 12 luni de studiu la care a participat intreaga echipa CraftMall, de la alegerea produselor, la finalizarea gamei de produse, la gasirea apoi a produselor care sa corespunda standardelor de calitate superioara pe care ni le doream, la selectarea producatorilor potriviti, a furnizorilor de ambalaje, la conceptul grafic al etichetelor ce trebuiau sa fie clare si sa exprime concis produsul si conceptul nostru.

Ne-am dorit sa realizam o gama de produse cu un aspect deosebit, cu care sa iti fie drag sa lucrezi, premium, la preturi accesibile tuturor si credem ca eforturile noastre s-au concretizat frumos intr-o gama de 9 produse cele mai utilizate auxiliare pentru pictura in ulei si speram ca vor satisface exigentele voastre, ale clientilor nostri, artisti profesionisti, amatori sau incepatori si studenti.

Intrucat produsele noastre arata COOL, sunt ambalate COOL, au preturi COOL si contribuie la realizarea unor lucrari de arta COOL, ne-am gandit ca ar fi COOL sa iesim din tiparele rigide de prezentare si sa le atribuim hashtagul #ARTAeCOOL sub care vor urma sa fie comunicate pe retelele sociale si in toate materialele de marketing 🙂

Gama de produse

Fabricate in UE de catre unii dintre cei mai cunoscuti producatori de materiale pentru artisti, ambalate cu grija in recipiente de metal pentru pastrarea calitatii, pentru siguranta artistilor si pentru protectia mediului inconjurator, gama de produse marca proprie CraftMall reflecta dorinta noastra de a oferi materiale de calitate superioara la preturi accesibile.

Gama de auxiliare pentru pictura CraftMall acopera trei categorii denumite Medium, Solvent si Cleaner si contine 3 uleiuri de in, 5 diluanti si solventi si 1 solutie curatare pensule, fiind demarcate vizual cu o culoare unica:

👉“Solvent” ce contine 5 solventi si diluanti, marcat pe ambalaj prin culoarea rosie;


👉“Medium” ce contine 3 uleiuri de in, marcat pe ambalaj prin culoarea galbena, si


👉“Cleaner” ce contine 1 solutie netoxica pe baza de apa pentru curatat pensulele, marcat pe ambalaj prin culoarea albastra.

Se pastreaza calitatea si proprietatile produselor

 

Recipient COOL metalic:

Este cunoscut faptul ca auxiliarele pentru pictura in ulei trebuie ferite de lumina pentru a-si pastra proprietatile nealterate. Plasticul nu este recomandat, iar sticla lasa lumina sa patrunda.
De aceea, am ales recipientele din metal, pentru ca produsele isi pastreze proprietatile si sa permita o depozitare pe termen lung.

 

 

Capac COOL etans:

Fabricat din metal si gazduind o membrana di plastic dur pe interior, capacul asigura inchiderea etansa a recipientului, ceea ce elimina riscul intrarii aerului sau al evaporarii produsului in timpul depozitarii. Pastrezi produsele mai mult timp, in siguranta.

 

Totul e COOLoare

Alegerea culorilor care marcheaza vizual fiecare dintre aceste categorii nu este intamplatoare,  fiind un concept cheie pentru demarcarea produselor actuale sub marca proprie CraftMall. Culorile au fost alese astfel:

“Rosu” – reprezinta categoria Solvent si marcheaza produsele care au un potential pericol de toxicitate, precum diluanti si solventi naturali sau minerali;


“Galben” – reprezinta categoria Medium si indica produsele uleioase ce se utilizeaza ca si mediumuri pentru pictura, precum uleiul de in, de sofranel, de mac, de nuca;


“Albastru” – reprezinta categoria Cleaner si marcheaza produsele pe baza de apa sau a caror folosire este sigura pentru artisti, folosite in pictura.

Acceseaza urmatorul link pentru a vedea produsele marca proprie CraftMall.ro

Your Art, Your Way: #ARTYOURWAY

 

***

NOTA: CONCEPTUL SI GRAFICA ETICHETELOR PREZENTATE SUNT PROPRIETATEA INTELECTUALA A SC CRAFT CONCEPT SRL, FIIND PROTEJATE PRIN LEGE, IAR ORICE TENTATIVA DE COPIERE SI ADAPTARE A ACESTORA VA FI PEDEPSITA CONFORM NORMELOR LEGALE IN VIGOARE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.