Culori opace profesionale pentru texile, La Pajarita

Culorile opace profesionale pentru pictura pe texile, La Pajarita de calitate superioara, pe baza de apa, sunt ideale pentru aplicarea pe orice tip de material textil. Spre deosebire de alte culori pentru textile, culorile La Pajarita se pot aplica si pe materiale textile colorate si vopsite industrial, precum: negru, albastru rosu sau orice alt suport colorat.

Culorile opace pentru textile La Pajarita sunt cu aplicare permanenta si uscare rapida. Se pot aplica direct, ca atare, diluate cu apa sau cu tehnica tip acuarela pe textil ud. Sunt destinate in special folosirii in scopuri profesionale de catre artisti profesionisti, pentru pictarea tricourilor, pernelor decorative, esarfelor sau a altor textile, dar si pentru zona de hobby daca se doreste un produs de calitate superioara.

Culorile pentru textile La Pajarita se pot amesteca intre ele ca orice alte culori tip guasa sau acrilic pe baza de apa. Fixarea lor se face cu un fier de calcat la fel ca la orice tip de culori textile. Dupa terminarea modelului se intorc pe dos si se tine fierul de calcat  timp de 5 minute, fara abur, la o temperatura potrivita pentru bumbac.

Culorile se  aplica cu o pensula, burete sau pulverizator. Textilele se pot spala dupa cateva ore la 30 grade C.

Daca dorim sa obtinem un efect tridimensional peste modelul pictat pe textil, se poate folosi un Contur 3D pentru textile La Pajarita. El se aplica direct din tub. Este o pasta alba care devine aurie dupa uscare. Ee usuca  in cateva minute. Se fixeaza cu fierul de calcat la fel ca oricare culoare textila, cu abur, pentru a se plastifia.

Gama de culori pentru pictura pe textile La Pajarita includ atat culori opace, cat si culori transparente pentru textile. Culorile opace pentru textile La Pajarita se pot achizitiona din magazinul CraftMall.ro.

 

(Autor: artist plastic Andra Nenciu)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.