CraftMall te premiaza pe Facebook

Descopera minunata lume a crafting-ului! O data cu lansarea CraftMall.ro v-am pregatit un concurs pe Facebook. Va asteapta doua premii deosebite: unul dintre premii contine o presa BigShot de la Sizzix, iar celelalt, un set de perforatoare de la Fiskars (un perforator Pop Up, un perforator pentru colt 3 in 1 Corner, un perforator Squezze Punch si un perforator Hand tip cleste).

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa devii fan al paginii CraftMall de pe Facebook si sa publici pe Peretele contului tau de Facebook, pana la data de 29 aprilie 2010, mesajul: Descopera lumea craftingului! Devino FAN CraftMall pe Facebook si poti castiga o presa BigShot Sizzix sau un set de perforatoare decorative Fiskars: http://www.facebook.com/CraftMall

Cei doi castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe data de 1 mai 2010.

Regulamentul concursului:

1. La concurs participa toti FANII paginii CraftMall de pe Facebook, accesibila la url http://www.facebook.com/pages/CraftMall, care au publicat pe Peretele contului lor de Facebook, in perioada 29 martie – 29 aprilie 2010, mesajul: Descopera lumea craftingului! Devino FAN CraftMall pe Facebook si poti castiga o presa BigShot Sizzix sau un set de perforatoare decorative Fiskars: http://www.facebook.com/CraftMall

2. Atribuirea premiilor se va face aleator, fara nici o ordine de preferinta. Primul fan care a iesit castigator va primi o presa BigShot de la Sizzix, iar urmatorul fan ales castigator, un set de perforatoare de la Fiskars (un perforator Pop Up, un perforator pentru colt 3 in 1 Corner, un perforator Squezze Punch si un perforator Hand tip cleste);

3. Concursul inceteaza in data de 29 aprilie 2010, ora 00:00, iar publicarea de catre orice persoana a mesajului prevazut la punctul 1 dupa aceasta data, nu da dreptul acesteia sa intre in tragerea la sorti pentru premii.

4. Castigatorii desemnati vor fi anuntati pe data de 1 mai 2010, urmand a primi Premiile in maximum 1o zile din momentul anuntarii acestuia.

5. Nu pot participa la concurs angajatii CraftMall si nici rudele acestora, pana la gradul al patrulea.

6. Toti participantii la concurs trebuie sa indeplineasca ambele conditii: sa devina FAN CraftMall pe Facebook si sa posteze mesajul pe Peretele contului lor de Facebook.

11 thoughts on “CraftMall te premiaza pe Facebook

    1. Ana, pentru a participa la concursul organizat de noi, este suficient sa detii o pagina de facebook si sa postezi acest mesaj pe peretele (wall) paginii tale de facebook. Iti multumim ca l-ai postat aici ca si comentariu, dar, din pacate, acest lucru nu te califica pentru concurs.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.